适用于卡特c7c9喷油器总成电磁阀

  • 发布时间:2024-08-20 10:53:15,加入时间:2024年05月27日(距今108天)
  • 地址:中国»福建»莆田:新涵工业区67号
  • 公司:涵江区中路通配件厂, 用户等级:普通会员 已认证
  • 联系:鲍,手机:13386901285 微信:Lutong13386901285 电话:0594-3600039

采用底部供油方式,由于燃油可围绕阀座区经喷油器内腔从上部不断的流出,对喷油器计量部位的冷却效果十分明显,故可有效的防止气阻产生,提高汽车热起动的。

  此外,采用底部喷油的喷油器可省去燃油总管,并有利于降低成本。

柱塞具有使燃油达到高压和增减喷油量的作用,是喷油泵总成中重要的零件。

  因此,对柱塞和柱塞套筒的滑动部分进行了超精加工,不可改变组合或分别更换零件。

  柱塞上有缺口,在这螺旋槽段有李曹,遇到柱塞上端部,柱塞套筒上在一百八十度的对称位置没有2个近排油孔。

  此外,柱塞也在180度的对称位置加工了形状相同的缺口(双螺旋槽柱塞)。目的在于喷射终了了后,使柱塞上面的燃油迅速的回到储油室。

  当柱塞上端部封闭柱塞套管的进排油孔时就开始喷射,当柱塞的缺口(螺旋槽)打开柱塞套管的进排油孔时就立即结束喷射。将这期间称为有效行程。

  此外,作为使柴油机停车方法之一,操作控制杆使柱塞处于不喷射的状态。

一、构造不同

  1、火花塞:由接线螺母、绝缘体、接线螺杆、中心电极、侧电极以及外壳组成。

  2、喷油嘴:由柱塞、柱塞套,针阀、针阀体,出油阀、出油阀座组成。

  二、作用不同

  1、火花塞:在内燃机点火系统中高压电流引入气缸产生电火花,以点燃可燃混合气体的部件。

  2、喷油嘴:作为常闭阀,使燃油供给控制,让引擎在任何状态下百都有正确的空燃比,让引擎保持运转顺畅,让废气合乎环保法规的规范。是关键部件之一的喷油嘴,它的工作好坏将的影响发动机的性能。

kuten pumppupäiden, polttoaineen ruiskutussuuttimien, mäntien ja öljynsyöttöventtiilien lisäksi myös Common Rail -järjestelmän uusia tuotteita: yhden pumpun lisävarusteet, yhteispaineruiskutusventtiilien komponentit, yhteensä Kiskosuuttimet, anturit, SCV-venttiilit, common rail -suuttimet ja osat sopivat Delphiin, Carteriin, Densoon, Boschiin, Siemensiin jne.

Kantonin 133. messut ovat päättyneet täydellisesti. Odotamme innolla tapaamistamme 134. kantonin syysmessuilla.

China-Lutong zet wereldwijde expansie voort met 133e Canton Fair

China Import en Export Exhibition wordt twee keer per jaar gehouden in Guangzhou, ook wel bekend als de Canton Fair, opgericht in het voorjaar van 1957. een veelomvattend internationaal handelsevenement met het grootste aantal bezoekers en de beste 8AUGK transactieresultaten. Als China's hoogwaardige leverancier van accessoires voor brandstofinjectie voor dieselmotoren heeft China-Lutong via dit platform een win-winsituatie bereikt. De 133e China Import en Export Fair zal in april 2023 worden gehouden als de 2023 Spring Canton Fair. De Canton Fair van dit jaar heeft nog steeds een enorme passagiersstroom. Tijdens de tentoonstelling hadden we de gelegenheid om oude klanten van aangezicht tot aangezicht te bespreken en samen te werken, en ontmoetten we veel professionele en hoogwaardige nieuwe klanten. Tijdens de onderhandelingsperiode hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kwaliteitsvoordelen van onze producten aan klanten te laten zien, ons productconcept en de professionele technologie van de fabriek uiteen te zetten, het vertrouwen van klanten in ons te verdiepen en tot samenwerking te komen.

Door deze tentoonstelling zullen we onze horizon verbreden, onze geest verbreden, geavanceerde technologieën leren, delen en samenwerken om de populariteit en invloed van China-Lutong in de oliepompmondstukindustrie uit te breiden. Als expert in dieselinjectiesystemen belicht ons bedrijf naast traditionele producten zoals pompkoppen, brandstofinjectoren, plunjers en olieafgiftekleppen ook nieuwe producten van het common rail-systeem: accessoires voor enkele pomp, componenten voor common rail-kleppen, totaal Rail nozzles, sensoren, SCV kleppen, common rail injectoren en onderdelen zijn geschikt voor Delphi, Carter, Denso, Bosch, Siemens,

联系我时请说明来自志趣网,谢谢!

免责申明:志趣网所展示的信息由用户自行提供,其真实性、合法性、准确性由信息发布人负责。使用本网站的所有用户须接受并遵守法律法规。志趣网不提供任何保证,并不承担任何法律责任。 志趣网建议您交易小心谨慎。